Loading...
Over Ladies Circle2019-06-14T07:08:18+00:00

Over Ladies Circle Belgium

Ladies Circle is een service club voor vrouwen tot 45 jaar.

We zijn internationaal georganiseerd en zijn in het jaar 1959 in Engeland ontstaan als vrouwelijk alternatief voor de Ronde Tafel.
Vandaag zijn we met ruim 12.000 leden wereldwijd, verspreid over 40 landen. In België hebben we 44 actieve clubs over het hele land, en tellen we méér dan 650 leden.

Ons motto is “Friendship and Service”.

We organiseren elke maand een statutaire vergadering waarbij er lokale, nationale en internationale agendapunten besproken worden, organiseren we een activiteit om aan fundraising te doen voor onze goede doelen of nodigen we een interessante spreker uit.

Als serviceclub proberen we uiteraard ook ons steentje bij te dragen aan sociale projecten. Elke club heeft zo zijn eigen sociaal project waarvoor zij fundraisingactiviteiten organiseert, maar ook nationaal en internationaal steunen wij fantastische projecten !

Elk jaar is er een internationale jaarlijkse vergadering. Elk jaar is er ook een nieuw nationaal bestuur, met een nieuw jaarthema. Dit jaar is Clotilde WAUTHOZ (LC7 Braine – l’Alleud) onze nationale voorzitster. Hieronder licht ze het jaarthema toe.

Jaarthema 2019-2020

You Only Live Once

Bij de Ladies’ Circle wordt ieder ogenblik met passie beleefd, zij het tussen de Ladies of tijdens een van onze vele evenementen die onze projecten ondersteunen.  Het jaarmotto was gevonden: Y.O.L.O, You Only Live Once! Laten we niet wachten, de tijd verstrijkt en kan niet meer worden ingehaald, laten we leven en laten we onze passies alsook onze ervaringen delen..

Deel uitmaken van een Ladies’ Circle beperkt zich niet tot je eigen club, het is deel uitmaken van een groep jonge dames, wereldwijd, die goede doelen steunen en ondertussen vriendschappen smeden in een wereld zonder grenzen.  

Wacht niet meer, durf een vriendin of zelfs een gewone kennis uit te nodigen, soms gebeuren onverwacht mooie verrassingen. Laten we fier zijn op wie we zijn en op onze successen! Be proud to be a lady!

At the Ladies’ Circle We Make Change Happen because We’re all stars, we all shine and do not forget that You Only Live Once!

Yours in friendship & service

Clotilde Wauthoz

President Ladies Circle Belgium 2019-20